Boetiek Lingerie

Bij Boetiek-Lingerie.nl koop je voordelig, veilig en discreet de mooiste lingerie voor haar en hem!

 • Otazu - Farrah Gold Plated Bodyketting Met Swarovski Kristal
  on september 16, 2021 at 11:00 pm

  Deze luxe bodyketting van het merk Otazu is een echte blikvanger en benadrukt jouw vrouwelijke rondingen optimaal. De bodyketting heeft een opvallend design, is gemaakt van messing met een plating van 24 karaat goud en is voorzien van prachtige Swarovski kristallen. Dit model heeft een verstelbare sluiting en draag je om de hals en het bovenlichaam. De bodyketting is perfect te combineren met jouw mooiste lingerie of badkleding. Afmetingen: het gedeelte wat je om de hals draagt is verstelbaar tussen de 42 en 49 cm. Het middengedeelte is 27 cm lang. Deze bodyketting is geschikt voor een maximale tailleomvang van 89 cm. Vermijd invloeden van water, parfums, lotions en cosmetica.

 • Otazu - Marilyn Gold Plated Bodyketting Met Swarovski Kristal
  on september 16, 2021 at 11:00 pm

  Deze luxe bodyketting van het merk Otazu is een echte blikvanger en benadrukt jouw vrouwelijke rondingen optimaal. De bodyketting heeft een opvallend design, is gemaakt van messing met een plating van 24 karaat goud en is voorzien van prachtige Swarovski kristallen. Dit model heeft een verstelbare sluiting. De bodyketting is perfect te combineren met jouw mooiste lingerie. Afmetingen: het gedeelte wat om de hals gedragen wordt is verstelbaar tussen de 88 en 95 cm. Het gedeelte wat onder de borsten valt is 80 cm en niet verstelbaar. Vermijd invloeden van water, parfums, lotions en cosmetica.

 • Otazu - Imelda Gold Plated Enkelketting Met Swarovski Kristal
  on september 16, 2021 at 11:00 pm

  Deze luxe enkelketting van het merk Otazu is een echte blikvanger. De enkelketting heeft een opvallend design, is gemaakt van messing met een plating van 24 karaat goud en is voorzien van een prachtig Swarovski kristal. Dit model heeft een verstelbare sluiting en is perfect te combineren met een mooie (strand-)outfit. Afmetingen: het gedeelte wat om de enkel gedragen wordt is verstelbaar tussen de 24 en 31 cm. Het gedeelte tussen voorkant enkel en teen is 14 cm. Vermijd invloeden van water, parfums, lotions en cosmetica.

 • All I Ever Wanted Kanten Body - Blauw
  on september 16, 2021 at 11:00 pm

  Verras je partner in deze verleidelijke kanten body! De body is hoog opgesneden en doorschijnend voor een uitdagende look. Het materiaal is elastisch voor een mooie pasvorm. Maatvoering One Size: Borstomtrek 81-91 cm Heupomtrek 86- 96 cm

 • Annabelle Kanten Stringbody - Roze
  on september 16, 2021 at 11:00 pm

  Opvallen doe je zeker in deze verleidelijke kanten stringbody! De body is voorzien van drukknoopjes bij het kruisje en een halternek welke je eenvoudig vast kunt strikken. Het materiaal is elastisch voor een mooie pasvorm. Maatvoering S/M: Borstomtrek 81-91 cm Heupomtrek 83-96 cm Maatvoering M/L Borstomtrek 86-96 Heupomtrek 91-101 Maatvoering L/XL: Borstomtrek 91-101 Heupomtrek 96-106 cm

 • Power Moves Jurkje Met Jarretellook - Zwart
  on september 16, 2021 at 11:00 pm

  Opvallen doe je zeker in dit verleidelijke jurkje met aangehechte jarretels! Dit jurkje laat je vormen nog sensueler uitkomen, rekt goed mee en heeft een fijne pasvorm. De set wordt geleverd exclusief string. Maatvoering One Size: Borstomtrek 81-91 cm Heupomtrek 86- 96 cm

 • Otazu - Liz Gold Plated Tailleketting Met Swarovski Kristal
  on september 16, 2021 at 11:00 pm

  Deze luxe tailleketting van het merk Otazu is een echte blikvanger en benadrukt jouw vrouwelijke rondingen optimaal. De tailleketting heeft een opvallend design, is gemaakt van messing met een plating van 24 karaat goud en is voorzien van prachtige Swarovski kristallen. Dit model heeft een verstelbare sluiting. De tailleketting is perfect te combineren met jouw mooiste lingerie of badkleding. Afmetingen: de ketting is verstelbaar tussen de 74 en 81 cm. Vermijd invloeden van water, parfums, lotions en cosmetica.

 • Otazu - Marlene Gold Plated Bodyketting Met Swarovski Kristal
  on september 16, 2021 at 11:00 pm

  Deze luxe bodyketting van het merk Otazu is een echte blikvanger en benadrukt jouw vrouwelijke rondingen optimaal. De bodyketting heeft een opvallend design, is gemaakt van messing met een plating van 24 karaat goud en is voorzien van een prachtig Swarovski kristal. Dit model heeft een verstelbare sluiting. De bodyketting is perfect te combineren met jouw mooiste lingerie. Afmetingen: het gedeelte wat om de hals gedragen wordt is verstelbaar tussen de 92 en 99 cm. Het gedeelte wat onder de borsten valt is 84 cm en niet verstelbaar. Vermijd invloeden van water, parfums, lotions en cosmetica.

 • Otazu - Judy Gold Plated Bodyketting Met Swarovski Kristal
  on september 16, 2021 at 11:00 pm

  Deze luxe bodyketting van het merk Otazu is een echte blikvanger en benadrukt jouw vrouwelijke rondingen optimaal. De bodyketting heeft een opvallend design, is gemaakt van messing met een plating van 24 karaat goud en is voorzien van prachtige Swarovski kristallen. Dit model heeft een verstelbare sluiting en draag je om de hals en het bovenlichaam. De bodyketting is perfect te combineren met jouw mooiste lingerie, badkleding of over een spannende outfit. Afmetingen: het gedeelte wat om de hals gedragen wordt is verstelbaar tussen 41 en 48 cm. Het gedeelte wat over het bovenlichaam valt heeft een totale lengte van 118 cm. Vermijd invloeden van water, parfums, lotions en cosmetica.

 • Otazu - Grace Rhodium Plated Bodyketting Met Swarovski Parel
  on september 16, 2021 at 11:00 pm

  Deze luxe bodyketting van het merk Otazu is een echte blikvanger en benadrukt jouw vrouwelijke rondingen optimaal. De bodyketting heeft een opvallend design, is gemaakt van zilver met een beschermende Rhodium plating en is voorzien van een prachtige Swarovski parel. Dit model heeft een verstelbare sluiting en draag je om de hals en het bovenlichaam. De bodyketting is perfect te combineren met jouw mooiste lingerie, badkleding of over een spannende outfit. Afmetingen: het gedeelte wat om de hals gedragen wordt is verstelbaar tussen 43 en 50 cm. Vermijd invloeden van water, parfums, lotions en cosmetica.

 • Otazu - Ava Rhodium Plated Tailleketting Met Swarovski Parel
  on september 16, 2021 at 11:00 pm

  Deze luxe tailleketting van het merk Otazu is een echte blikvanger en benadrukt jouw vrouwelijke rondingen optimaal. De tailleketting heeft een opvallend design, is gemaakt van zilver met een beschermende Rhodium plating en is voorzien van een prachtige Swarovski parel. Dit model heeft een verstelbare sluiting. De tailleketting is perfect te combineren met jouw mooiste lingerie of badkleding. Afmetingen: de ketting is verstelbaar tussen de 76 en 83 cm. Vermijd invloeden van water, parfums, lotions en cosmetica.

 • Otazu - Vivien Rhodium Plated Tailleketting Met Swarovski Kristal
  on september 16, 2021 at 11:00 pm

  Deze luxe tailleketting van het merk Otazu is een echte blikvanger en benadrukt jouw vrouwelijke rondingen optimaal. De tailleketting heeft een opvallend design, is gemaakt van zilver met een beschermende Rhodium plating en is voorzien van een prachtig druppelvormig Swarovski kristal. Dit model heeft een verstelbare sluiting. De tailleketting is perfect te combineren met jouw mooiste lingerie of badkleding. Afmetingen: de ketting is verstelbaar tussen de 76 en 83 cm. Vermijd invloeden van water, parfums, lotions en cosmetica.

 • Otazu - Rita Rhodium Plated Bodyketting Met Swarovski Kristal
  on september 16, 2021 at 11:00 pm

  Deze luxe bodyketting van het merk Otazu is een echte blikvanger en benadrukt jouw vrouwelijke rondingen optimaal. De bodyketting heeft een opvallend design, is gemaakt van zilver met een beschermende Rhodium plating en is voorzien van een prachtig druppelvormig Swarovski kristal. Dit model heeft een verstelbare sluiting. De bodyketting is perfect te combineren met jouw mooiste lingerie. Afmetingen: het gedeelte wat om de hals gedragen wordt is verstelbaar tussen de 92 en 99 cm. Het gedeelte wat onder de borsten valt is 83 cm en niet verstelbaar. Vermijd invloeden van water, parfums, lotions en cosmetica.

 • Otazu - Coco Gold Plated Tailleketting Met Swarovski Kristal
  on september 16, 2021 at 11:00 pm

  Deze luxe tailleketting van het merk Otazu is een echte blikvanger en benadrukt jouw vrouwelijke rondingen optimaal. De tailleketting heeft een opvallend design, is gemaakt van messing met een plating van 24 karaat goud en is voorzien van een prachtig Swarovski kristal. Dit model heeft een verstelbare sluiting. De tailleketting is perfect te combineren met jouw mooiste lingerie of badkleding. Afmetingen: de ketting is verstelbaar tussen de 76 en 83 cm. Vermijd invloeden van water, parfums, lotions en cosmetica.

 • Envy Kanten Body - Evergreen
  on september 16, 2021 at 11:00 pm

  Verleid je partner in deze opvallende body! Deze body is hoog opgesneden en doorschijnend voor een spannende look. Het materiaal is elastisch voor een mooie pasvorm. Maatvoering One Size: Borstomtrek 81-91 cm Heupomtrek 86- 96 cm

 • Love Bite Opvallend Jurkje Met Jarretellook - Zwart
  on september 16, 2021 at 11:00 pm

  Opvallen doe je zeker in dit verleidelijke jurkje met aangehechte jarretels! Dit jurkje laat je vormen nog sensueler uitkomen, rekt goed mee en heeft een fijne pasvorm. De set wordt geleverd exclusief string. Maatvoering One Size: Borstomtrek 81-91 cm Heupomtrek 86- 96 cm

 • Yara Mini Corset Jurkje - Zwart
  on september 3, 2021 at 11:43 am

  Voel je sexy in dit opvallende mini corset jurkje! Dit jurkje is gemaakt van imitatie leder en de voorzijde is volledig open te ritsen. De achterzijde heeft een sexy rijgveter en is laag uitgesneden bij de billen voor een spannende look.

 • Kiss Goodnight Visnetkousen - Nude
  on september 3, 2021 at 11:42 am

  Hoge visnetkousen met kanten bovenkant. De kousen hebben een licht stretch en dragen comfortabel.

 • Donatella Wetlook Jurkje - Zwart
  on september 3, 2021 at 11:41 am

  Voel je sexy in dit opvallende wetlook jurkje! Dit jurkje heeft 2 splitten welke zijn voorzien van rijgveters voor een spannende look. De cups zijn diep uitgesneden en de bandjes zijn verstelbaar voor een mooie pasvorm.

 • Clementine 2-delige Set - Zwart
  on september 3, 2021 at 11:41 am

  Deze 2-delige set heeft een satijn look en kanten details. Deze set is comfortabel te dragen en heeft een mooie pasvorm dankzij het elastische materiaal.

 • Catch Me If You Can Visnetkousen - Nude
  on september 3, 2021 at 11:41 am

  Hoge visnetkousen met elastische band aan de bovenkant.

 • Chastity Stringbody - Black
  on september 3, 2021 at 11:41 am

  Deze opvallende stringbody heeft een satijn look en prachtige kanten details. De schouderbandjes zijn verstelbaar. Aan de achterzijde is de rug deels open voor een spannende look. Het materiaal is elastisch voor een mooie pasvorm.

 • Carina Negligé - Zwart
  on september 3, 2021 at 11:40 am

  Deze elegante negligé heeft een satijn look en prachtige kanten details. De cups zijn licht doorschijnend en de schouderbandjes zijn verstelbaar. Het materiaal is elastisch voor een mooie pasvorm.

 • Carina Negligé - Roze
  on september 3, 2021 at 11:40 am

  Deze elegante negligé heeft een satijn look en prachtige kanten details. De cups zijn licht doorschijnend en de schouderbandjes zijn verstelbaar. Het materiaal is elastisch voor een mooie pasvorm.

 • Carina Negligé - Rood
  on september 3, 2021 at 11:40 am

  Deze elegante negligé heeft een satijn look en prachtige kanten details. De cups zijn licht doorschijnend en de schouderbandjes zijn verstelbaar. Het materiaal is elastisch voor een mooie pasvorm.

 • Carina Negligé - Paars
  on september 3, 2021 at 11:40 am

  Deze elegante negligé heeft een satijn look en prachtige kanten details. De cups zijn licht doorschijnend en de schouderbandjes zijn verstelbaar. Het materiaal is elastisch voor een mooie pasvorm.

 • Ariella Kanten Body - Zwart
  on september 3, 2021 at 11:39 am

  Verras je partner in deze opvallende body met prachtige kanten details. De ongevoerde cups hebben een spannend push-up effect en de schouderbandjes zijn verstelbaar. Het materiaal is elastisch voor een mooie pasvorm.

 • Ariella Kanten Body - Roze
  on september 3, 2021 at 11:39 am

  Verras je partner in deze opvallende body met prachtige kanten details. De ongevoerde cups hebben een spannend push-up effect en de schouderbandjes zijn verstelbaar. Het materiaal is elastisch voor een mooie pasvorm.

 • Ariella Kanten Body - Rood
  on september 3, 2021 at 11:39 am

  Verras je partner in deze opvallende body met prachtige kanten details. De ongevoerde cups hebben een spannend push-up effect en de schouderbandjes zijn verstelbaar. Het materiaal is elastisch voor een mooie pasvorm.

 • Anise Wetlook Body Met Open Cups - Zwart
  on september 3, 2021 at 11:38 am

  Verleid je partner in deze opvallende wetlook body! Deze body heeft een halternek en transparante cups voor een spannende look. Aan de achterzijde kun je de body open ritsen bij het kruisje. Let op: exclusief tepelstickers.

Reacties gesloten.